Gusta

Als student fysiotherapie kwam ik al in de jaren 70 in aanraking met de haptonomie. Het bleef me boeien tot ik 20 jaar later besloot naar de Academie voor Haptonomie te gaan. In de tussenliggende jaren had ik me breed ontwikkeld en er vielen nu veel dingen op hun plek.

Haptonomie biedt een tegenwicht in een wereld waarin steeds meer een beroep wordt gedaan op prestatie en het voldoen aan “de norm”. Hoe veel mensen lopen er niet rond als wandelende hoofden. In de haptonomie heeft de mens niet alleen een lichaam, hij is ook zijn lichaam. Door ons voelende lichaam maken we contact met wie we zijn en hoe we leven. Hoe we omgaan met angst, verlies, pijn, boosheid en vreugde.

In 1997 ben ik volledig gaan werken in mijn eigen praktijk. Vanaf 2000 in samenwerking met psychotherapeute Corrie Kooke in Middelburg en later in de praktijk aan huis in Biggekerke.
In de loop der jaren is deze daarmee uitgegroeid tot een haptotherapiepraktijk waar mensen, alleen of samen, in alle leeftijdsfasen terecht kunnen voor hulp op menselijke maat.

Opleidingen
-fysiotherapie
-sensomotoriek
-haptotherapie
-relaties en haptotherapie

Specialisaties
-haptotherapie en mensen met een verstandelijke beperking
-haptotherapie bij trauma en verliesverwerking
-haptotherapie en relatieproblematiek

Individuele haptotherapie
Relatietherapie
Vliedberg 28
4373 AX Biggekerke
06 - 28043354 Lid Collectief voor ervaringsgerichte therapie K.v.K. 20157037
A.G.B. 90025928 / 90004769
V.V.H. 228